Kombinationen av ytskikt och bredd gör GreenCombo till ett unikt golv på marknaden.
Bredden 250 mm ger mindre skarvar, snabbare monterings och ett mer exklusivt intryck. Ett perfekt alternativ till lite större ytor på altaner och terrasser. Golvet har olika ytskikt på respektive sida vilket gör att båda sidorna kan användas för att skapa olika mönster och uttryck i både privat.- och offentligmiljö. Golven kan kombineras med regelverk i samma material och färg.

För att få fram det vackra marmorerade intrycket, integreras färgerna och ytstrukturen redan i tillverknings processen. Resultatet blir ett golv med ett vackert djup och en livfullt design. Golvet har också en kraftigare och djupare struktur vilket gör det till ett av de vackraste och mest slitstarka golvet på marknaden.

Våra Advancegolv är framtagna med en helt ny teknik. Golven är massiva, genomfärgade och avstöter helt fukt och föroreningar. Golven beläggs med ett speciellt ytskikt som ger ett extra starkt skydd mot yttre påverkan och skapar en unik och mycket vacker lyster i ytfinishen där golvets trästruktur och ådring framträder tydligare.